Menu

Persondatapolitik

Den 25. maj 2018 trådte en ny databeskyttelsesforordning i kraft som dansk lov. Forordningen gælder foreninger, virksomheder og offentlige myndigheder.

Formålet med forordningen er at beskytte EU-borgeres oplysninger og data mod uretmæssig brug og misbrug. Derudover er hensigten, at der skal være ens regler på området i alle EU-landene. Den nye forordning stiller en række krav til foreninger, organisationer, virksomheder og offentlige instanser, der behandler personoplysninger.

Her kan man læse om de regler, man som klub og/eller forbund skal overholde, når man behandler personoplysninger – dvs. når der indsamles, registreres, opbevares, videregives og slettes oplysninger om fx medlemmer, frivillige og brugere.

En personoplysning er enhver form for oplysning om en fysisk person, der kan bruges til at identificere den pågældende. Det gælder f.eks. navn, adresse og telefonnummer, og det omfatter f.eks. også oplysninger om spillernes turneringsdeltagelse, topscorerlister, karantæner og skadessituation

 

Man er altid velkommen til at kontakte DBU´s Data Protection Manager, Tanja Koch Rasmussen på persondata@dbu.dk

 

 

Persondatapolitik for FC Faaborg

FC Faaborg er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af FC Faaborg, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved dennes behandling af dine personoplysninger.

FC Faaborg behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til FC Faaborg deles med DBU og DGI.

1. Hvornår indsamler og anvender FC Faaborg dine personoplysninger

Klubben indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem i FC Faaborg, eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du tilmelder dig som medlem af FC Faaborg eller ønsker at gøre brug af klubben, indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af FC Faaborg, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, frivilligt arbejde, trænerjobs, bestyrelsesmedlem, deltagelse af kurser eller oprettelse af en aftale relateret til FC Faaborg.

 

  1. Hvornår videregiver FC Faaborg dine personoplysninger

​Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med ovenstående.

  1. Hvordan beskytter FC Faaborg dine personoplysninger

Klubben har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger (via Kluboffice2) for at sikre, at dine oplysninger ikke bliver offentliggjort, slettet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. FC Faaborgs sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og klubben kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå klubbens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Ingen i klubben ligger fysisk inde med oplysning om dig. Alt foregår via DBU Fyn. ​

 

  1. Hvor længe opbevarer FC Faaborg dine personoplysninger

Hos FC Faaborg gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om.

Dine data vil blive liggende i kluboffice2 registreringen, også ved udmelding og ophør af medlemskab. ​

 

  1. Hvad sker der, når FC Faaborg ændrer persondatapolitik

FC Faaborg følger den, til enhver tid, gældende lovgivning og ændrer i henhold til den.

 

28.09.2020

Luk