Menu

Fodboldskolen

Velkommen til Fodboldskolen I Faaborg.

 

Hej alle sammen.

Der er naturligvis en masse spørgsmål om afviklingen af årets DBU Fodboldskole på grund af corona-krisen.

Vi vil gerne indlede med at sige, at vi i samarbejde med DBU arbejder benhårdt efter at gennemføre årets fodboldskole.

Det er både målet og håbet, så vi i uge 27 kan se alle jer glade fodboldglade børn lege med læderkuglen på grønsværen.

Vi er i en virkelig alvorlig tid, og hvis fodboldskolen skal blive til noget, så skal vi alle tro på det og arbejde hårdt for det.

Det koster dig ikke noget hjælpe med at øge sandsynligheden for, at fodboldskolen bliver afviklet. Hvis du har købt eller køber billet, får du nemlig dine penge retur, hvis fodboldskolen aflyses.

Du kan sikre din plads på vores fodboldskole lige her: FC Faaborg

DBU har siden corona-krisens start i marts fulgt myndighedernes anbefalinger på alle områder og har fra starten understreget, at folkesundhed kommer før fodbold… også selv om vi alle elsker og savner fodbold.

Derfor er sundheden også vigtigere end afviklingen af fodboldskolen, og vi vil kun afholde årets fodboldskole, hvis det ikke overskrider myndighedernes anbefalinger og regler.

Myndighederne har tidligere meldt ud, at der er forbud mod større forsamlinger frem til den 1. september 2020.

Tirsdag den 21. april meldte myndighederne ud, at grænsen for større forsamlinger går ved 500 deltagere, hvilket som udgangspunkt er positivt for afvikling af sommerens fodboldskoler.

Dog vil myndighederne løbende vurdere og justere grænsen for, hvor mange mennesker, man må forsamle sig, som det hedder.

Dermed kan vi og DBU fortsat ikke være sikre på anbefalingerne og deres betydning endnu.

Beslutning senest i midten af maj Som nævnt tidligere er håbet og målet at gennemføre fodboldskolerne som planlagt, men selvfølgelig kun hvis det er muligt og forsvarligt i forhold til myndighedernes anbefalinger.

Vi og DBU arbejder med flere forskellige scenarier og tager situationen meget seriøst.

I og rigtig mange andre mennesker og naturligvis fodboldglade børn vil blive påvirket på den ene eller anden måde, og derfor bliver der ikke taget en forhastet beslutning om at afvikle eller ej.