Menu

GRATIS FODBOLDDAG FOR PIGER

image
07. august 2022 kl. 09:53
Kun for piger i alderen 5-11 år

Pigeraketten er leg, fantasi og fodbold – skal du med?

FC FAABORG vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Den 21. august lander Pigeraketten på FC FAABORGS baner på TIF!

Frivillige fra klubben og DBU's instruktør, står klar kl. 10:00 - 12:30 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn?

Så er det bare at møde op hos FC FAABORG den 21. august klokken 10:00 - 12:30. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i.
Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

 

Praktisk:

Gratis deltagelse og ingen tilmelding.

Alle er velkomne - uanset om du har prøvet fodbold før eller er helt ny.

Kom i tøj og sko, du kan bevæge dig i og medbring vandflaske og det gode humør.

  • Søndag d. 21. august 2022
  • Kl. 10:00 - 12:30
  • På TIF banerne